Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 2 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 2 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

ERKUŞ CAR - BİLAL ERKUŞ Bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle kurban bayramınız mübarek olsun.

SAVAŞAN MOTORS - EMİR SAVAŞAN Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak “merhabadır” bayramlar. Kurban bayramımız mübarek olsun...

ORPAK OTO - TURGUT ORPAK Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

ZANA AUTO - UĞUR TAŞKENT - LEVENT ŞANLITÜRK Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

BEY MOTORS - KENAN ÇAKIR Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle bölge halkına ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesine Allah'tan diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun!

DOĞAN AUTO - DOĞAN DAĞDEVİREN Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 

YUR AUTO - RESUL YURTSEVEN Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

ÖNER AUTO - İSHAK ÖNER Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

ASİLHAN OTO GALERİ - ADNAN HAN Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

KADIROĞLU MOTORS - CİHAN KADIROĞLU - SEYİTHAN KADIROĞLU Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

UMT AUTO - CEMAL DÜNDAR Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınızı kutlarım...

VANGÖLÜ TURİZM - ŞAHBAZ BOR Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

TAKSİCİ ESNAF - HAMDİ ÇAVLI - Sevap kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun tüm dertleriniz deva bulsun.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 05:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER