Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 3 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 3 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

ÖZDAMAK BALIK - FİKRET KARAMAN Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

LAWASH - HAŞİM CİNDİOĞLU Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

YÜKSEKOVA PALAZOĞLU BAKLAVALARI - METİN GÖKSAL Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

YÜKSEKOVA SİMİTÇİ DÜNYASI Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

DOĞU DÖNER LOKANTASI - NEDİM ATAŞ Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bu bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

OVA LOKANTASI - AYHAN DAYAN Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

BEYAZ KÖŞK RESTAURANT - KADİR ARTIK Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

LA CASSA CAFE BAR - RECEP AKBAŞ - Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Kurban Bayramı kutlu olsun.

TADIM BÖREK VE CAFE - SALİH USTA Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

LAHMACUN DÜNYASI - BİLAL İNÇE Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

AKAROĞLU BAKLAVA - GÖKHAN BAKIR Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız kutlu olsun.

PASAPORT PİZZA - TARIK DEMİR - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

BİZİM ET DÜNYASI - EMİN ÖZBİÇEN Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...

MECİT SOYDAN - OVA KEBAB SALONU - Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız kutlu olsun. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER