Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 4 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 4 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

EFOR KATLI MAĞAZALARI - İSLAM İŞÖZÜ Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

KOTON - NURETTİN TÜNER Kurban Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

KEMSA GİYİM - ERCAN KAYAK Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun

CADDE MODA - ERKAN DÜŞÜNMEZ - BARIŞ DÜŞÜNMEZ Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah"a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun...

ARENA AYAKKABI MAĞAZASI - ADNAN TÜNER Kurban Bayramı vesilesiyle sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmenizi diliyorum

RIZA GİYİM - SERHAT OĞUZ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

MARKOVA GİYİM - Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram halkımıza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

GÖKHAN HALI SARAYI - GÖKHAN GÖKHAN Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

İNCİ GİYİM DÜNYASI - ERSİN BOZKURT Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban bayramınız hayırlara vesile olsun.

AKDOĞAN AYAKKABI - GIYASETTİN AKDOĞAN Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı Kutluyorum.

CUDO AYAKKABI MAĞAZASI - SERHAT ÇOĞAÇ Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

JAKAMEN - MUHAMMET KAYAK Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

DOĞU KİRAS FİSTAN DİYARI - NEVZAT BOZ ayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınızı kutlarım...

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban bayramınız hayırlara vesile olsun.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 04:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER