Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 5 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 5 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

MENPA DÖVİZ - ABDURRAHMAN PINAR Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

NİŞAN CENTER AVM - CEVHER NİŞAN Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.

KEYART DİZAYN YAPI DENETİM - MİMAR FIRAT YALÇIN - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

AKBAY TURİZİM SEYEHAT ACENTASI & RENT A CAR - ERHAN AKÇELİK - Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte, Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim.

ÖNER MOBİLYA - H. HABİP ÖNER Kurban bayramı size ve sevdiklerinize sağlık bereket ve mutluluklar getirmesi dileğiyle…

BELLEZA GÜZELLİK MERKEZİ - LEVENT ŞANLITÜRK Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

YURTİÇİ KARGO - KEREM ŞAHİN Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

ESENDERE YILMAZLAR MAHALLESİ MUHTARI - MAHKUM KARAEL Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

AYTEMİZ PETROL - H. EKREM BAYKAL Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

ÖNER EMLAK - VEKİL ÖNER Kurban Bayramı vesilesiyle tüm samimi dualarınızın rabbimize ulaşmasını diliyor, hayırlı bayramlar temenni ediyorum.

İSTANBUL BEAUTY CENTER - RODİN BARAN - Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

ART GÜZELLİK MERKEZİ - ZEKİ TURGUT Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.

ELİZA GÜZELLİK MERKEZİ - ONUR SORANLI Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.

DYS DOKTOR KLİNİĞİ - MAKBULE DÜZCE Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

MALİ MÜŞAVİR - CEMAL AKIN Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER