Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 6 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 6 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

BİRLİKLER İNŞAAT - ÖMER ÜREK er şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

BAJAR YAPI DENETİM Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. İyi bayramlar...

KARAY İNŞAAT - DELİL KARAY - EMRULLAH KARAY Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

KAÇAN AVM - EVLİYA KAÇAN Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

BARIŞ MOBİLYA - NAZMİ TERKOĞLU Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram halkımıza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

GÜVEN İŞ MÜHENDİSLİK ENERJİ LTD. ŞTİ. - HADİ AKIN Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.

YÜKSEKOVA OPTİK - NURETTİN ŞEDAL Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor; yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum...

DİCLE ELEKTRİK AVİZE VE MÜHENDİSLİK - HARUN TEKİN Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun. Bayram’ınız mübarek olsun.

İSVE TEMİZLİK ŞİRKETİ VE OTO YIKAMA PARK - VEDAR GEÇİRGEN - İSLAM GEÇİRGEN Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 05:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER