Yüksekova'nın Pizok TOKİ Yolu Aydınlığa Kavuşuyor

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde bulunan Pizok TOKİ Küme Evleri’ne giden yolda VEDAŞ ekipleri ışıklandırma çalışmalarına başladı. Kısa sürede yol aydınlığa kavuşacak.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde bulunan Pizok TOKİ Küme Evleri’ne giden yolda VEDAŞ ekipleri ışıklandırma çalışmalarına başladı. Kısa sürede yol aydınlığa kavuşacak.

Geçtiğimiz günlerde Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Bölge Müdürü Fatih Talay ile görüşmeler sağlayan Yüksekova Esentepe Muhtarı Turgut Atalay, Pizok TOKİ Küme Evlerine giden yolunun ışıklandırması için girişimlerde bulunmuştu.

Muhtar Atalay’ın yaptığı görüşmeler sonrası, VEDAŞ Van Bölge Müdürü Talay, Yüksekova VEDAŞ ekiplerine verdiği talimat üzerine mahalle yolunda ışıklandırma çalışmalarına başlandı.

Yoğun bir çalışma yürüten VEDAŞ ekipleri Çarşı merkezi tarafından Pizok TOKİ Küme Evlerine gelen tarafta direkler tek tek bırakılırken, yol kısa sürede aydınlığa kavuşacaklarını belirttiler.

''ŞEHRİN AYDINLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

VEDAŞ, ‘’Her mahallemizde olduğu gibi aydınlatma çalışmalarımızı yaptık. Bu yolu kullanan vatandaşların daha rahat gelip gitmesi için, yolu aydınlığa kavuşması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten ekipler, yol kısa sürede aydınlığa kavuşacaktır’’ dediler.

''YAPTĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUCU MAHALLE YOLU IŞIKLANDIRMALARA KAVUŞUYOR''

Yolun ışıklandırması için girişimlerde bulunduğunu belirten Esentepe Mahallesi Muhtarı Turgut Atalay, ‘’Geçtiğimiz günlerde muhtarlarımızla beraber Van ilinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bizim kaç yıldır Pizok TOKİ Küme Evlerine giden yolda ışıklandırma olmadığı için vatandaşlar akşam yolu kullandıklarında zorlanıyorlardı. Bize gelen şikayetler üzerine bizde bu durumu Van VEDAŞ Bölge Müdürümüz Fatih Atalay’a ilettik. Saolsunlar bize anında olumlu cevap veren müdürümüz, verdiği talimatlar üzerine mahalle yollunda ekipler çalışmalarını başlattı. Bize bu hizmeti sağlayan bölge müdürümüz Fatih Atalay’a teşekkür ediyoruz. Tüm mahallemize hayırlı olsun. Bir muhtar olarak tek derdimiz mahallemize sonuna kadar hizmet etmektir’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER