Yüksekova Pizok Yönetimi Toki’nin Sorunlarını Gidermek İçin Görüşmeler Yaptı

Hakkari’nin Yüksekova Pizok TOKİ Yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunarak, sorunları çözümü ve eksiklerinin giderilmesi için kolları sıvadı.

Yüksekova Pizok Yönetimi Toki’nin Sorunlarını Gidermek İçin Görüşmeler Yaptı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Pizok TOKİ Yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunarak, sorunları çözümü ve eksiklerinin giderilmesi için kolları sıvadı.

Yüksekova Pizok TOKİ yönetimi Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve bazı kurumları gezerek bir dizi ziyarette bulundu.

Yüksekova 2. Etap TOKI Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Metin, 3. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Taşar, 4. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunarak sorunların giderilmesi konusunda talepte bulundular.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ve yaklaşık 2 yıl önce halka teslim edilen konutların eksiklerinin giderilmesi için TOKİ Yönetimi Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Yüksekova İlçe Müftüsü Erol Kılıç, Hakkari Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Ramazan Öztunç, ile görüşerek, sorunların çözümü konusunda destek istediler.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan 4. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yiğit, kasım ayından itibaren Milli Emlak’tan devraldığımız TOKİ yönetiminde yüklenici firmanın bazı eksikliklerini tespit ettiklerini ve bu eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Eksikliklerinin giderilmesi konusunda başta Vali olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen Yiğit, TOKİ’lerde bulunan okul yolu, taziye evi, mobese sistemi, çevre ve peyzaj düzenlemesi ve çöp sorunu olmak üzere önem arz edilen konuları Vali ve Kaymakam ile görüşerek yardımcı olmaları konusunda destek istedik. İlgili kurumların hepsi de üstüne düşeni yapacaklarını belirttiler.

Sorunların çözümü için kurumlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını belirten Yiğit, desteklerinden dolayı tüm kurumlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 04:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gever
Gever - 1 yıl Önce

En önemlisi tapuların bi an önce teslimi ve doğalgaz doğalgaz için harekete geçilmeli tokiye gelen yoldaki kanalın çevrilmesi kilit taşlari hepsi kiriliyo asfaltlama lazım logar kapakları bı metre aşağıda kalmış çukurlar arabalri mahfetti yollar berbat bi an önce çözülmeli yonetmde aydatlarin fahiş fiyatı dusurulmelidir

SIRADAKİ HABER