Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (1) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (1) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

DANIŞ AUTO - CUMHUR DANIŞ: Yüksekovalı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ERKUŞ AUTO - BİLAL ERKUŞ: Başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan Bayramı’nın bütün çalışanlarımıza ve milletimize huzur, refah ve hayırlar getirmesini diliyorum.

ORPAK OTO – TURGUT ORPAK: Ülkemizin bugünlere gelmesinde kıymetli emekleri olan büyüklerimize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyor, her biri yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bayramınız mübarek, sevinciniz daim olsun.

DOĞAN AUTO - DOĞAN DAĞDEVİREN: Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

GÜÇLÜ AUTO - SAVAŞ ÖNER: Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmesini diliyorum.

GEVER AUTO – MESUT ÖNER VE ÖZGÜR KINA: Sevinçte, tasada tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşerimizin, akrabalarımızın ve dostlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

KARAEL AUTO – FERDİ KARAEL VE AYHAN KARAEL: Milli ve manevi değerlerin doruk noktasına ulaştığı bu özel ve anlamlı günleri fırsat bilerek birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğini unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

OTO EXPERİM - AGİT GÜRDAL: Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

DERİN AUTO - MEHDİ SAVAŞAN: Her ilkbaharda kardelenlerin en güzel başlangıçları muştulaması gibi, bu bayramın da size ve sevdiklerinize mutluluk ve neşe getirmesi dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

ARAM RENT A CAR - FERDİ İRDEM: Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

TEKİN MOTORS - CEBRİ TEKİN: Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendiği, kardeşlik, birlik, beraberlik duygularının pekiştirildiği on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına veda ederken Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın, bayram sevinci yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram diliyorum. Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.

DEM AUTO – VEDAT DEMİRHAN VE SERVET AYDIN: Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve  mutluluk getirmesini diliyor, değerli Yüksekovalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

ÖNER AUTO – İSHAK ÖNER: Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

GÜVEN AUTO & RENT A CAR – RAİF ÇAKTO: Bu mukaddes günlerde bir sıcak tebessümümüz ile içlerini ısıtabileceğimiz, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımızın, aile büyüklerimizin, akraba, dost ve sevdiklerimizin bayramlarını kutlayalım. En içten dileklerimle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

CESUR AUTO – BEDİRHAN GÜRBÜZ: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER