Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (2) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (2) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

H.ŞERİF KUYUMCUSU - MİRHAP ELİAÇIK: Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmesini diliyorum.

AWAZEM GOLD KUYUMCULUK - NAİF OĞUZ: Milli ve manevi değerlerin doruk noktasına ulaştığı bu özel ve anlamlı günleri fırsat bilerek birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğini unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

ZEREN KUYUMCULUK – SAVCI KONUR VE FERAT KONUR: Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

EYÜP KUYUMCULUK - NEJDET UCA: Her ilkbaharda kardelenlerin en güzel başlangıçları muştulaması gibi, bu bayramın da size ve sevdiklerinize mutluluk ve neşe getirmesi dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

ESİNTİ KUYUMCULUK – PEYMAN ABDOLLAHİ: Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

CEVHER KUYUMCULUK - ŞABAN SAFALI: Tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara diye dua, temennide bulunuyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER