Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (1) - 2023

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (1) - 2023

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

İş insanı - İsmet Ölmez: Toplumsal huzur ve barışın en önemli göstergesi tasada, kıvançta bir ve beraber olmaktır. Bayramlar birlik ve beraberliğin, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, toplumsal huzur, barış ve esenliğin sağlandığı özel günlerdir.Ramazan Bayramının İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyor, Hakkarili hemşerilerimiz başta olmak üzere güzel ülkemizin her bir ferdinin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

Nokta GSM - Ferdi Dara: Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Avazem Suıte Otel - Naif Oğuz: Ramazan Bayramının tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim. İyi bayramlar!

Lahmacun Dünyası - Çetin İnce: Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Uğur Alışveriş Merkezleri - Sabır Günçakan: Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,  başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün İslam âleminin Kurban Bayramınız kutlu olsun.

İstanbul Çiğköftecisi - Dilan Tuna - Zerrin Tuna: Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

Fermoda - Fahrettin Tüner: Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Forum Store - Mavi - Altınyıldız - Kemal Kayak - Nijdar Kayak: Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Hokkah Chef Cafe - Uğur Gürdal: Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Arena Ayakkabı - Adnan Tüner: Tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara diye dua, temennide bulunuyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Yüksekova Optik - Nurettin Şedal: Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu, Ramazan Bayramının barış ve kardeşliğe vesile olması dileği ile Bayramınız mübarek olsun.

Zana Auto - Rojhat Şanlıtürk - Levent Şanlıtürk - Uğur Taşkent: Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Siempre Belleza Güzellik ve Bakım Salonu - Levent Şanlıtürk: Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa huzur barış ve refah getirmesi dileği ile iyi bayramlar.

Almira Halı Dünyası - Veli Geçirgen: Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Hayırlı bayramlar dilerim.

La Cassa Cafe ve Bar - Recep Akbaş: Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ın sonuna geldik. Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakıyoruz. İslam âleminin, esnaf ve sanatkârlarımızın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum.

Rıza Giyim - Serhat Oğuz: Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve  kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek ramazan bayramınızı kutlarım.

Aras Avm - Hamit Keği: Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar.

Akaroğlu Baklava - Metin Tekin - Hayri Akar - Gökhan Bakır: Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun! 

Babat Rent a Car - Hazar Babat: Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Quasis Burger - Ensar Güneç: Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER