Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (2) - 2023

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (2) - 2023

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

H. Şerif Kuyumculuk - Mirhap Eliaçık: Kutsal bir ayı geride bırakırken, ramazan bayramına adım atmış bulunmaktayız. Bu güzel bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, halkımızın bayramını kutluyorum.

Zeyd Gold Kuyumculuk - Seyit Sadrettin: İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diler hepinizin bayramını kutlarız.

Zeren Kuyumculuk - Ferhat Konür: Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Avazem Gold Kuyumculuk - Fatih Oğuz - Yaşar Oğuz: Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa huzur barış ve refah getirmesi dileği ile iyi bayramlar.

Orpak Oto: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Gökhan Halı Sarayı - Gökhan Gökhan: Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar.

Zagros Giyim Mağazası: Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu, Ramazan Bayramının barış ve kardeşliğe vesile olması dileği ile Bayramınız mübarek olsun.

Kemsa Tekstil - Ercan Kayak: Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Yaşam Alışveriş Merkezleri - Orhan Aydın: Mübarek ramazan bayramının bütün İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm İslam âleminin bayramı kutlu olsun.

Aytemiz Petrol - Fikret Baykal: Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Efor Katlı Mağazaları - İslam İşözü: İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diler hepinizin bayramını kutlarız.

Lawash - Haşim Cindioğlu: Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Babatoğlu Erkek Giyim ve Ayakkabı Mağazası - Şirvan Babat: Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarız.

Burçak Unlu Mamülleri - Nesin Akça: Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Epilyaa Cafe - Rüzgar Keskin: Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Spor City - Avdel Yemen: Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Göktaş İnşaat ve Hafriyat - Ufuk Göktaş: Mübarek ramazan bayramının başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün Müslüman âlemine hayırlı olmasını diler bayramın huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim.

Vangölü Turizm - Şahbaz Bor: Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Hayırlı bayramlar dilerim.

Yüksekova Simitçi Dünyası: Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Seramiksan - Yasin Arslan: İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diler hepinizin bayramını kutlarız.

Kajin Keği Coıffeur - Kajin Keği: Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa huzur barış ve refah getirmesi dileği ile iyi bayramlar.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER