Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (3) - 2023

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (3) - 2023

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

DoubleTree By Hilton - H. Seyfettin Karay: Tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara diye dua, temennide bulunuyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

My Garden Hotel - Ersin Baskın: Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak, kutsal Ramazan Bayramını idrak etmemiz münasebetiyle tüm Yüksekova halkının bu mübarek bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa, kardeşliğe ve özgür bir geleceğe vesile olmasını dilerim.

,

Cadde Moda Giyim - Barış Düşünmez - Erkan Düşünmez: Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa huzur barış ve refah getirmesi dileği ile iyi bayramlar.

Görkem İnşaat - A.Gaffar Çelikbaş: Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Dys Klinik - Kerem Yalınkaya - Makbule Düzce: Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarız.

Doğu Döner - Taner Ataş:  Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Çiçek Auto - Murat Çiçek: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Dicle Elektrik Mühendislik ve Avize - Harun Tekin: Mübarek ramazan bayramının başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün Müslüman âlemine hayırlı olmasını diler bayramın huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim.

Sima seramik - Mahkum Keği: Başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, nice güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Yüksekova Palazoğlu Baklavaları - Metin Göksal: Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Ekonomik Halk Pazarı - Diyar Ertunç: Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve  kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek ramazan bayramınızı kutlarım.

Eto Burger - Mahir Çapa: Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum.  Bütün Yüksekovalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Ova Lokantası - Ayhan Dayan: Kutsal bir ayı geride bırakırken, ramazan bayramına adım atmış bulunmaktayız. Bu güzel bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, halkımızın bayramını kutluyorum.

Şato Cafe - Orhan Tire - İlyas Tire - Cüneyt Tire: Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarız.

Makro Giyim - Ömer Çetin: Mübarek ramazan bayramının bütün İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm İslam âleminin bayramı kutlu olsun.

Yüksekova Domino's Pizza: Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ın sonuna geldik. Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakıyoruz. İslam âleminin, esnaf ve sanatkârlarımızın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum.

Fırat GSM - Hamit Durmuş - Dilovan Durmuş: Başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, nice güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Jakamen - Muhammet Kayak: Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Elvin Cafe - Hekim Aslan - Perviz Bahadıri: Bilhassa bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, Yüksekova halkı başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER