Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (4) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (4) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

SİMİTÇİ DÜNYASI - YÜKSEKOVA ŞUBESİ: Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

ESENDERE KOOPERATİF BAŞKANI - ESENDERE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ - YÜTSO MECLİS ÜYESİ - SERDAR KAYA: Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.

EPİLYAA CAFE - RÜZGAR KESKİN VE SABRİ KESKİN: Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

LA CASSA CAFE - ÖMER ATALAY: Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

LAWASH: Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

FURKAN KÜNEFE - YADİN BURAL: Ramazan Bayramına, milletçe birlik ve beraberlik içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplum olarak sevinçlerimizi, mutluluklarımızı ve hüzünlerimizi paylaştığımız, birlikte yaşama irademizi ve dayanışma ruhumuzu güçlendiren zamanlardır. Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, tüm İslam Âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

ÇARŞI CAFE - FEYZİ BİRTEK: insanlığa barış nefesi olsun, yeni bayramlar doğursun. Sevincimiz tohum olup toprağa düştüğünde yeni sevinçler yeşertsin. Huzurumuz nice huzursuzlukların çaresi; mutluluğumuz insanlığın kalbini delen acıların tesellisi olsun. Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, affı, afiyeti, inayeti bizlerle olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

LAHMACUN DÜNYASI - ÇETİN İNCE: Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

DOMİNO'S YÜKSEKOVA ŞUBESİ: Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren, inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

THE BEST CAFE - İRFAN ATALAY: Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.

OSCAR TERAS CAFE - DOĞAN ENGÜDAR VE REBER SEVİK: Dünyada ve Ülkemizde büyük küresel krizlerin yaşandığı bir dönemde Cenab-ı Hakk’ın merhametinin tezahürü olarak imdadımıza yetişen mübarek Ramazan ayını geride bırakırken özlem ve muhabbetle karşıladığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin sağlık ve selameti için sabır testinden geçtiğimiz bu günlerde bayramı ev huzurunda, gönül neşesiyle geçirmemiz dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramı’nı içten duygularımla kutlar, tüm hemşerilerimizle birlikte hayırlı ve mutlu bir bayram geçirmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

MAZEL CAFE & BİSTRO - METİN AYBAR: Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.  Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesi ile tüm belâlardan kurtulunmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

MABEL CAFE VE RESTAURANT: Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı’nın bütün vatandaşlarımızın yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

ZİRVE BİLARDO - İBRAHİM SEZEK VE CASIM ÖZER: Bir ay boyunca dayanışma ve yardımlaşmayı Ramazan Ayı’nın bereketi ile yaşamaya çalışarak, hepimizi manevi huzura eriştiren bir Ramazan ayını geride bıraktık. On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın ise mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyorum.

HOOKAH CHEF - ROJHAT GÜRDAL: Bu bayramda dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı mağduriyetlerin son bulması için dua ediyor, dünya genelinde huzur, barış ve kardeşliğin hâkim olmasını yürekten arzuluyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, saygıdeğer Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

OVA LOKANTASI - AYHAN DAYAN: Ramazan Bayramının tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bayramlar diliyorum.

KONAK KAHVALTI SALONU - İSMAİL DALAR VE AZAD BAYHAN: Tüm İslam Âleminin, aziz milletimizin ve değerli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sağlık, afiyet ve huzur içinde nice bayramlara erişmemizi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

BURCAK UNLU MAMÜLLERİ - NESİM AKÇA: Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Hayırlı bayramlar.

BAKLAVACIM - ERSİN YAMAN: Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER