Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (6) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (6) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

NOKTA GSM - FERDİ DARA: Tüm İslam Âleminin, aziz milletimizin ve değerli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sağlık, afiyet ve huzur içinde nice bayramlara erişmemizi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

AKKURT İLETİŞİM - ARSELAN AKKURT: Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Hayırlı bayramlar.

CEP-Sİ MOBİLE - SABRİ BOZ: Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

FIRAT İLETİŞİM - DILOVAN DURMUŞ: Sevinçte, tasada tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşerimizin, akrabalarımızın ve dostlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Her günümüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerimizle birlikte geçmesini diler, Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

TURKCELL ÖZPAZAR İLETİŞİM - AYHAN ÖZPAZAR: Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

ÇAĞRI GSM - ARİF İLİŞ: Yüksekovalı vatandaşlarımızın, akraba ve dostlarımızın sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirmesini temenni eder; hepimizin Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım.

KALE YAPI İNŞAAT - METİN VE SAİT GELİNCİK: Mübarek Ramazan ayının ardından idrak edeceğimiz bayramın yaşanan zorlukların aşılmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bayramlar dilerim.

VANGÖLÜ - ŞAHBAZ BOR: Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle, güzel coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında barış, huzur ve sağlık için edilen duaların kabul olmasını, yapılan ibadetlerin Yüce Rabbimiz tarafından kabul buyrulmasını diliyorum.

GÖKTAŞLAR İNŞAAT - VE HARFİYAT: AYVAZ GÖKTAŞ: Ramazan Bayramının, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumamıza, sağlık ve bereketin değerinin bilinmesine vesile olması temennisiyle saygıdeğer Yüksekovalı hemşerilerimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin Bayramını kutluyorum.

CUMHURİYET KARGO - ADEM İLHAN: Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER