Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (7) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (7) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

UĞUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ - SABIR GÜNÇAKAN: Varlığın yaratıcısı, sonsuz rahmet ve merhametin sahibi olan Cenab-ı Allah'a hayırlı dualarda bulunan herkesin dualarının kabul olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

SEV-PA TAVUKÇULUK - BARZAN SEVİ: Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, ekonomik sıkıntılar son bulsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

ARAS MARKET - HAMİT KEĞİ: Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

KAÇAN AVM - EVLİYA KAÇAN: Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

OVA BİZİM AVM - REMZİ DUMAN: Yüksekovalı vatandaşlarımızın, akraba ve dostlarımızın sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirmesini temenni eder; hepimizin Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım.

TAŞKENT KURUYEMİŞ - ORHAN TAŞKENT: Mübarek Ramazan ayının ardından idrak edeceğimiz bayramın yaşanan zorlukların aşılmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bayramlar dilerim.

ESMA MARKET - ABDULLAH BİRTEK: Ailemizle birlikte güzel zaman geçirirken komşularımızı ve maddi durumu düşük insanlarımızı unutmayalım. Evinde ya da hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı ve yaşlılarımızı hatırlayalım, yalnız bırakmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

MUNZUR ET ŞARKÜTERİ - SEFER SOYDAN: Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmanın perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu günlerin kıymetini bilenlerden olalım. Bu vesileyle tüm akrabalarımızın ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

BEŞKAR ET MARKET - İBRAHİM ÖZBİÇEN VE HAKAN ÖZBİÇEN: Mübarek Ramazan ayının ardından idrak edeceğimiz bayramın yaşanan zorlukların aşılmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bayramlar dilerim.

İSTASYON TOBACCO SHOP: Yüksekovalı vatandaşlarımızın, akraba ve dostlarımızın sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirmesini temenni eder; hepimizin Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 00:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER