Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (8) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (8) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

UZ-KA KARAY YAPI VE SERAMİK DÜNYASI - DELİL KARAY VE REFİK KARAY: Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, bayramın Yüksekovalı hemşerilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa adalet, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Dua ile kalın.

LİVA GÜZELLİK MERKEZİ - SADIK BEYOĞLU: Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın, coğrafyamıza ve dünyamıza huzur getireceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyorum.

ESNAF - HASAN GÜL: Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Ramazan Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Yüksekovalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını gönülden kutlar, bayramın şehrimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

BÜYÜKÇİFTLİK SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ: Değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece daha güzel bir dünyaya ulaşacağız. Bu güzel bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyorum. Yüksekovalı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

SİEMPRE BELLEZA  GÜZELLİK VE BAKIM MERKEZİ - LEVENT ŞANLITÜRK VE DİLAN ŞANLITÜRK: Bayramın İslam alemine, milletimize ve tüm insanlık ailesine ve hususen hemşerilerimize sıhhat, selamet ve huzur getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı mübarek olsun.

YAZAR - VEHBİ ÇORUH: Bayramlar güzeldir, berekettir, umuttur, özlemdir, birlik ve beraberliktir. Yaptığınız ibadetler ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

ÇORUH DERMO KOZMETİK - VAHAP ÇORUH: Şer kapılarının kapalı, hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine, ettiğimiz dualar ve eda ettiğimiz ibadetler kabul olsun inşaallah. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

YÜKSEKOVA OPTİK - NURETTİN ŞEDAL: Eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.

UYGUN AVM - SUAT YALÇIN: Varlığın yaratıcısı, sonsuz rahmet ve merhametin sahibi olan Cenab-ı Allah'a hayırlı dualarda bulunan herkesin dualarının kabul olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

PAPATYA KOZMETİK - YUSUF DUMAN: Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, ekonomik sıkıntılar son bulsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

BESTVAN TUR - NASIR UĞUR: Ailemizle birlikte güzel zaman geçirirken komşularımızı ve maddi durumu düşük insanlarımızı unutmayalım. Evinde ya da hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı ve yaşlılarımızı hatırlayalım, yalnız bırakmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

HAİR ERKEK KUAFÖRÜ: Yüksekovalı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

OVA AV BAYİ - SERVET ÖZPAZAR: Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle, güzel coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında barış, huzur ve sağlık için edilen duaların kabul olmasını, yapılan ibadetlerin Yüce Rabbimiz tarafından kabul buyrulmasını diliyorum.

ESNAF - ŞÖFOR - AHMET DURNA: Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.

KEYART DİZAYN YAPI DENETİM - FIRAT YALÇIN: Bir ay boyunca dayanışma ve yardımlaşmayı Ramazan Ayı’nın bereketi ile yaşamaya çalışarak, hepimizi manevi huzura eriştiren bir Ramazan ayını geride bıraktık. On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın ise mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyorum.

ÖZGÜR MÜZİK EVİ - ÖZGÜR IŞIK: Bu bayramda dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı mağduriyetlerin son bulması için dua ediyor, dünya genelinde huzur, barış ve kardeşliğin hâkim olmasını yürekten arzuluyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, saygıdeğer Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

AVON YÜKSEKOVA ANA BAYİ - FARUK TEKİN: Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizde; kırgınlıkları bir tarafa bırakıp yakınlarımızla kaynaşmak için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 01:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER