Yüksekova yeni yıl mesajları (1) - 2021

Yüksekova yeni yıl mesajları (1) - 2021

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

 Yüksekova'nın Yeni Yıl Mesajlarını sizler için sayfamıza taşıdık.

H:ŞERİF KUYUMCULUK - Mirhap Eliaçık -Yeni yılın sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

ESİNTİ KUYUMCULUK - Peyman Abdollahi -Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

EYÜP KUYUMCULUK -Nejdet Uca - 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.

ORPAK OTO LTD. ŞTİ - Yine yeni bir yıl var kapımızda. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

CİSA MOTORS - MODEX YAPI - CİHAT ARSLAN - Çok kazançlı, keyifli, sağlıklı, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

ZEREN KUYUMCULUK - Ferhat Konür - 2021 yılının sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim.

GÜNDÜZ İNŞAAT - Hekim Gündüz - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

ESCAR AUTO- Amed Serdar - Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim.

ESMA MARKET - ABDULLAH BİRTEK - 2021 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Sağlık dolu yıllar!

DERİN AUTO - MEHDİ SAVAŞAN - İDRİS ÇAKTO - 2021 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2020 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle...

AAANAPCAZ - İbrahim Tekin - Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2021 yılının halkımıza sağlık getirmesi dileğiyle nice mutlu yıllara.

HUZUR LOKANTASI - Nevzat Yılmaz - 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 05:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER