Yüksekova yeni yıl mesajları (4) - 2021

Yüksekova yeni yıl mesajları (4) - 2021

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova'nın Yeni Yıl Mesajlarını sizler için sayfamıza taşıdık.

GOLD KUYUMCULUK - Naif Oğuz - 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.

YURTİÇİ KARGO - Kerem Şahin - Yine yeni bir yıl geldi. 2021 yılının size ve ailenize huzur, sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim

EFOR KATLI MAĞAZALAR - İSLAM İŞÖZÜ - Yeni bir yıla girerken sağlık sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara! 
 

ABDULLAH DUMAN - Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dileriz. Yeni yılınız kutlu olsun.

ÇİÇEK AUTO - Murat Çiçek - Erdal Diri - Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice yıllara

LAWASH - Fikret Kahraman - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

DOĞAN AUTO - Doğan Dağdeviren - Çok kazançlı, keyifli, sağlıklı, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

KERİMOĞLU COCACOLA - Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.

ŞEN PİLİÇ - Ferdi Oğuz - 2021 yılının başların geçirdiğimiz şu günlerde size ve ailenize huzur ve mutluluk dolu yıll

ar dilerim.

ŞİN-PA TAVUKÇULUK -Vahyettin Şin - Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

Kaya Asansör Mühendislik ve Proje - Osman Leventoğlu - Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 06:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER