Yüksekova’da Yol Ortasına Düşerek Tehlike Saçan Aydınlatma Direği Vatandaşlar Müdahale Ederek Kaldırdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yol ortasına düşen aydınlatma direği tehlike saçarken, çok sayıda vatandaşın bir araya gelmesiyle kısa sürede düşen direğe müdahale ederek kaldırdılar.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde yol ortasına düşen aydınlatma direği tehlike saçarken, çok sayıda vatandaşın bir araya gelmesiyle kısa sürede düşen direğe müdahale ederek kaldırdılar.

Edinilen bilgilere göre olay öğlen saatlerinde İpekyolu üzerinde bulunan Yüksekova Sanayisi sitesinin yanında meydana geldi.

İlçenin İpekyolu’nda bulunan sanayi sitesinin yakınlarında 10 metrelik aydınlatma direği karşıdan gelen bir aracın çarpmasıyla yol ortasına devrildi.

Yoldan sağlı ve sol geçen araçların sürücülerin fark edilmesiyle hemen müdahalesi için olay yerine koştular.

Çok sayıda vatandaşın bir araya gelerek, yol ortasına düşen direğin hiç kazaya sebebiyet vermeden müdahalesinin ardında kısa sürede kaldırdılar.

Hiçbir kaza yaşanmamasın diye anında müdahalede bulunduklarını belirten Sunay Öztunç, ‘’Direk bakıldığında düşmüştü bizde hemen bir kaza yaşanmadan hemen tüm vatandaşlar olarak kaldırmaya çalıştık. Solsun vatandaşlar ve sanayideki arkadaşlarda hemen yardım için koştular. Allah korusun bu yol zaten tehlike saçıyor. Bizde anında müdahalede bulunduk. Şükür sıkıntısız kaldırdık’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER