Yüksekovalı genç kız vahşice öldürüldü!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonucu Yüksekova nüfusuna kayıtlı kız arkadaşını elektrikli süpürgenin kablosuyla boğarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı, "Benden ayrılmak isteyince kendimi kaybettim’ dedi.

Yüksekovalı genç kız vahşice öldürüldü!

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde saat 21:00 sıralarında görüşen Vanlı Ü.I. ile kız arkadaşı olduğu iddia edilen Hakkâri Yüksekova nüfusuna kayıtlı Z.A. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Ü.I., (26), Z.A.'yı (23) elektrikli süpürgenin kablosuyla boğarak öldürdü. Ü.I. daha sonra ilçedeki polis merkezine giderek teslim oldu. Ü.I. gözaltına alınırken, olayın yaşandığı eve kısa sürede 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden polis ve acil sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Daha sonra kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

ZANLI: AYRILMAK İSTEYİNCE KENDİMİ KAYBETTİM
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Z.A’yı elektrik süpürgesinin kablosuyla boğduktan sonra polise teslim olan Ü.I. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklandı. İfadesinde ayrılmak istediğini söylemesi üzerine kendisini kaybettiğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER