Yüksekovalı STK'lardan İpekyolu’nun Tozlu-Dumanlı Ve Çamurlu Kaldırımlarına Tepki

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde geçen İpekyolu’nun kaldırımların ihalesi yapılmasına rağmen, faaliyete geçmemesi esnafı mağdur etti.

İlçenin İpekyolu'nda bulunan esnaflar tozlu,çamurlu ve dumanlı kaldırımlara tepki göstererek, yetkilerden biran kaldırımların yapılmasını istediler.

Esnaf ve vatandaşlar tarafından aktif bir şekilde kullanılan ana yol 1 aydan beri kaldırımların ihalesi yapılmasına rağmen, kaldırımların yapılmaması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Esnafın bu durumuna sessiz kalmayan, Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek, Yüksekova Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen ve S.S.3 Nolu Şehir içi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Tünerİpekyolun kaldırımlarının derhal yapılması için çağrıda bulundular.

İlçenin can damarı yolu adı altında olan İpekyolu Caddesi sağlı ve sollu kaldırımlarından bulunan esnaflar, tozdan dolayı zor günler geçirdiklerini belirterek, artık bu tozlu ve dumanlı kaldırımlardan kurtulmak istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
İzzettin metin
İzzettin metin - 3 yıl Önce

Umarım bundan böyle herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek için cabalanir bizim ilçemiz bu yüz yılda neredeyse bir belde ve ya köyü animsatyor lütfen herkesi göreve davet ediyoruz

Mehmet kaya
Mehmet kaya - 3 yıl Önce

Kesinlikle yapilmasi zorunludur 5 yildir esnaf ve millet bu cileyi cekiyor

Sami çrh
Sami çrh - 3 yıl Önce

Yüksekovanın yolları hep aynı kışa bir ay kaldımı yol ve kardırım yaparlar sonra kış bahanesiyle erteleme yaparlar bıktk artık nereye kadar sahipsiz yüksekova

SIRADAKİ HABER