Haberimiz Ses Getirdi! Duyarlı Esnaftan İşözü Ailesine Arsa Temin Edildi

İşözü Ailesine ilişkin yaptığımız haber yankı buldu. Yaptığımız haber üzerine Türkiye'nin her yerinden aileye yardımlar yapılırken, ismini açıklanmasını istemeyen bir esnafımız ise İşözü Ailesine arsa temininde bulundu.

Haberimiz Ses Getirdi! Duyarlı Esnaftan İşözü Ailesine Arsa Temin Edildi
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

YÜKSEKOVA
- İşözü Ailesine ilişkin yaptığımız haber yankı buldu. Yaptığımız haber üzerine Türkiye'nin her yerinden aileye yardımlar yapılırken, ismini açıklanmasını istemeyen bir esnafımız ise İşözü Ailesine arsa temininde bulundu.

İlçe'ye 13 kilometre uzaklıkta bulunan Dağdibi (Berbini) köyünde yıkık dökük bir evde yaşayan aileyi haber yapmamız üzerine ülke içinden ve yurt dışından birçok hayırseverler seferber oldu.

İlçe'de esnaflık yapan ve ismini açıklanmasını isteyemeyen hayırsever bir esnafımız, İşözü Ailesine arsa temininde bulunup ve ev yapımı için de herkesin destek sunmasını istedi.

İsminin açıklanmasını istemeyen esnafımız şu ifadelerde bulundu, ''Coronavirüs salgını nedeniyle birçok insanımız işsiz kalmış ve gündelik yaşantılarını idame ettiremiyecek duruma gelmişler. Hatta bazıları var ki oturacak damı bile bulamıyor. Bir vatandaş olarak şu çağrıda bulunmak istiyorum: ''Gelin hep beraber şu mübarek ayda tek yürek olalım, ihtiyaç sahipleri ailelere sahip çıkalım. Birimizin bayramı diğerinin hüznü olmasın. Hiç kimse mahzun, hiçbir çocuk boynu bükük kalmasın. Bir nebze de olsa destek olalım. Böylece toplumsal dayanışmamızın güçlenmesini ve herkesin gücü yettiğince bu çağrıya ses vermesini diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

ARSA HAZIR ŞİMDİ İŞÖZÜ AİLESİNE EV YAPMA ZAMANI...

EV YAPIMI İÇİN HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI BEKLİYORLAR...




İRTİBAT TEL: 0532 446 13 30










Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 00:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER